Rodinný dům v Soběšicích

Půdorys

Rodinný dům v Soběšicích Rodinný dům v Soběšicích
RD 5+1, 2 koupelny
Lokalita:Brno Soběšice Projekt:2010 Realizace:2010 Zastavěná plocha:161 m2 Užitková plocha:196 m2

Zadání

Soběšice jsou klidnou městskou částí Brna, oddělené od jeho ruchu zeleným pásem. Řešený pozemek leží na okraji zástavby. Z jedné strany sousedí se samostatně stojícím rodinným domem, z druhé strany začíná les. 

Architektonické řešení

Atelier TaF
Grohova 51, 602 00 Brno
www.ateliertaf.cz
+420 544 212 348

Konstrukční řešení

Dřevostavba je založena na betonových základových pasech. Nosný skelet je tvořen dřevěnou sloupkovou konstrukcí. Zataplen je minerální plstí. Fasáda je opatřena omítkou, střešní krytina je v provedení pozinkovaný plech s povrchovou úpravou. Vnitřní příčky tvoří dřevěné sloupy opláštěné sádrokartonovými deskami. Výrazné prosklené plochy oken mají hliníkové rámy. 

Mám zájem o architektonickou studii

Máte dotaz?

 
 

Vaše osobní údaje zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.
 Security code
+420 545 211 799
Stáhnout případovou studii (PDF)